Uniek
deelautoproject

Duurzame
primeur

uw deelauto snel en simpel geregeld

Met de realisatie van nieuwbouwproject Havenstadt heeft Stad aan ’t Haringvliet een primeur op Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat een nieuwbouwwijk compleet met deelauto project op deze schaal wordt ontwikkeld. Voor u als bewoner betekent het gebruik van een deelauto geen extra kosten voor het bezit van een tweede auto in het huishouden, maar een flexibele en duurzame manier van mobiliteit. Betaal niet langer voor bezit, maar voor gebruik.

UW DEELAUTO: DE BMW i3

Maak kennis met de volledig elektrische BMW i3, de auto van vandaag. Geproduceerd met duurzame materialen en een elektrische actieradius van 200 praktijkkilometers absoluut de meest milieuvriendelijke auto van het moment. Met de volledig elektrische BMW i3 als deelauto rijdt u emissievrij van A naar B. Speciaal voor u als bewoner zijn er interessante tarieven samengesteld:

•  Dagtarief: € 6,- per uur
•  Weekendtarief: € 95,-*
•  Tarief per kilometer: € 0,15 
* Weekend is van vrijdag 18.00 tot zondag 24.00 uur.

Wilt u meer informatie over de volledig elektrische BMW i3? Neem contact op via info@mobiliteitsmeesters.nl.

“Met Mobiliteitsmeesters  maakt u snel en simpel gebruik van uw deelauto.”
hoe werkt het?

Reserveren via de app
Reserveer de auto, zodat hij er altijd is wanneer jij hem nodig hebt.
Een reservering is binnen 10 seconden geplaatst en je hoeft niet te wachten totdat iemand jouw reservering accepteert.

Sleutels?
Die zijn nu niet meer nodig; de auto openen gaat via een app. De auto kan nu worden uitgegeven, zonder dat de eigenaar of beheerder aanwezig is.

Administratie geautomatiseerd
Dit gaat net zo makkelijk als het instellen van je wekker en volledig automatisch. Geen huurverzoeken meer sturen en wachten op acceptatie.

Overeenkomst en voorwaarden
Heeft u interesse om als bewoner van het eerste uur vanaf dag één gebruik te kunnen maken van uw deelauto? Stuur dan een e-mail naar info@mobiliteitsmeesters.nl . Voor meer informatie en voorwaarden omtrent het gebruik van uw deelauto klik dan hier voor de website van Mobiliteitsmeesters.

Partners die meedenken